dimarts, 18 de juliol del 2017

50 ANYS DE LOGO

24 hores després de presentar en societat  el projecte d'escornabot que estic fent pels meus nens amb peces de Lego (al que he anomenat cetonibot) he tingut l'honor de poder estar a distància de conversa amb la Cynthia Solomon.

La Cynthia Solomon va treballar amb Seymour Papert i Marvin Minsky en la creació del llenguatge de programació LOGO i les seves tortugues digitals i físiques, que feien en els anys 70-80 el que avui en dia encara fem amb els escornabot, beebots i similars.

Poder tenir la Cynthia en persona i escoltar de primera mà la història del moment en què van néixer la programació i robòtiques educatives va ser un plaer possible gràcies a que Barcelona estava en el seu camí cap a Bordeaux on tindrà lloc la Scratch Conference i a que hi ha gent com el Pau Nin, el Frank Sabaté o la Mariona A. Ciller que van fer tot el possible (i una mica més) per aconseguir-ho.

Per acabar l'acte vam poder gaudir d'una estona de networking on compartir coneixements i inquietuds amb tots els assistents. Com sempre una experiència formidable. A més l'ocasió em va permetre conèixer el Soko Tech, un fablab privat a Sant Andreu força interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada